Veel gestelde
vragen

Wij ontvangen veel vragen omtrent de Verklaring Omtrent het Gedrag . Om die reden hebben wij een top 10 samengesteld van veel gestelde vragen. De antwoorden op deze vragen helpen u om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij een VOG aanvraag. Vragen zoals: Wat is een VOG? Wat kost een VOG? Hoe vraag ik een VOG aan en hoelang duurt dat?

Heeft u zelf nog andere vragen dan kunt altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.

1. Wat is een VOG?

Meer informatie

2. Waarom een VOG?

Meer informatie

3. Hoe vraag ik een VOG aan?

Meer informatie

4. Wat kost een VOG?

Meer informatie

5. Wat heb ik nodig voor een VOG?

Meer informatie

6. Wat is een VOG screeningsprofiel?

Meer informatie

7. Hoelang duurt een VOG aanvraag?

Meer informatie

8. Hoelang is een VOG geldig?

Meer informatie

9. Wat is de status van mijn?

Meer informatie

10. Wanneer krijg ik geen VOG?

Meer informatie