VOG aanvragen voor in de taxibranche –
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de beveiliging.

Ga jij als aan de slag in de taxibranche? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG in de taxibranche moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig voor in de taxibranche?

Om als taxichauffeur aan de slag te kunnen heeft u een chauffeurs kaart van Kiwa nodig. Een belangrijke voorwaarden om de kaart te krijgen is dat jij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig hebt. Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen voor de functie als taxichauffeur. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt.

Hoe vraag ik een VOG aan voor in de taxibranche?

Een VOG voor in de taxibranche vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag