VOG aanvragen voor slotenmakers
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de beveiliging.

Ga jij aan de slag als zelfstandige slotenmaker? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG als zelfstandige slotenmaker moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig als slotenmaker?

Als zelfstandige slotenmaker heb jij een VOG nodig omdat jij als zelfstandige slotenmaker te maken krijgt met vertrouwelijke eigendommen. Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen als slotenmaker. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag indienen.

Hoe vraag ik een VOG aan als slotenmaker?

Als zelfstandige slotenmaker vraagt u een VOG aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag