VOG aanvragen voor in de schietsport –
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de schietsport.

Ga jij aan de slag in de Schietsport? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG in de Schietsport moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

 Waarom heb ik een VOG nodig voor in de schietsport?

Waarom heb ik een VOG nodig voor in de schietsport?

In de schietsport heb jij een VOG nodig wanneer jij je wilt aanmelden bij een Schietvereniging of Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA). Alle nieuwe leden vanaf 16 jaar en ouder hebben een VOG nodig. Wapens en munitie kunnen een potentiele bedreiging vormen voor de veiligheid in de samenleving. Om deze reden is een Verklaring Omtrent het Gedrag ( VOG ) in de schietsport verplicht.
Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen voor de schietsport. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag doen.

Hoe vraag ik een VOG aan voor in de schietsport?

Een VOG voor in de schietsport vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag