VOG aanvragen als Rijinstructeur
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de beveiliging.

Gaat u aan de slag in de Rijschool branche? Dan heeft u wellicht een VOG nodig. Voor een VOG als Rijinstructeur moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig voor in de Rijschool Branche?

In de Rijschool Branche heb jij een VOG nodig omdat jij een functie gaat uitoefenen waar jij te maken krijgt met vertrouwelijke gegevens en kwetsbare groepen. Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen voor de functie die u gaat uitoefenen binnen de Rijschool Branche. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag indienen.

Hoe vraag ik een VOG aan voor in de Rijschool Branche?

Een VOG voor in de In de Rijschool Branche vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaald voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag