VOG aanvragen als Pedagogisch medewerker

Ga jij als ZZP’er aan de slag als Pedagogisch medewerker? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG in de Pedagogisch medewerker moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig als Pedagogisch medewerker?

Als Pedagogisch medewerker heb jij VOG nodig omdat in de kinderopvang of jeugdzorg een gezonde en veilige omgeving voor opgroeiende kinderen moet zijn. Om deze reden is een Verklaring Omtrent het Gedrag ( VOG ) in de kinderopvang wettelijk verplicht. Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag doen.

Hoe vraag ik een VOG aan als Pedagogisch medewerker?

Een VOG als Pedagogisch medewerker vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag