VOG aanvragen voor in de kinderopvang –
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de kinderopvang.

Ga jij als Zelfstandige aan de slag in de kinderopvang? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG in de kinderopvang moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig voor in de Kinderopvang?

In de kinderopvang heb jij VOG nodig omdat de kinderopvang een gezonde en veilige omgeving voor opgroeiende kinderen moet zijn. Om deze reden is een Verklaring Omtrent het Gedrag ( VOG ) in de kinderopvang wettelijk verplicht.
Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen voor de kinderopvang. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag doen.

Hoe vraag ik een VOG aan voor in de Kinderopvang?

Een VOG voor in de kinderopvang vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

Pedagogisch medewerker

Voor een VOG in de Pedagogisch medewerker moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag