VOG aanvragen voor in de Juridische dienstverlening
Vraag nu direct uw ZZP VOG voor in de beveiliging.

Ga jij als ZZP’er aan de slag in de Juridische dienstverlening? Dan heeft u een VOG nodig. Voor een VOG in de Juridische dienstverlening moet u een VOG aanvraag indienen. Dit kunt u eenvoudig in een paar stappen direct en digitaal aanvragen bij aanvraag-zzpvog.nl

Waarom heb ik een VOG nodig voor in de Juridische dienstverlening?

In de Juridische dienstverlening heb jij als ZZP’er een VOG omdat jij functies gaat uitoefenen waar jij te maken krijgt met vertrouwelijke gegevens en financiële geldstromen. Bij de beoordeling kijkt Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid of u strafbare feiten heeft staan op uw naam, die mogelijk risico’s vormen voor de functie die u gaat uitoefenen binnen de Juridische dienstverlening. Het is belangrijk dat jij een actuele VOG hebt. Verander jij van opdracht, functie of werkzaamheden dan moet je wederom een VOG aanvraag indienen.

Hoe vraag ik een VOG aan voor in de Juridische dienstverlening?

Een VOG voor ZZP in de Juridische dienstverlening vraagt u aan via aanvraag-zzpvog.nl. U vult in een paar stappen de VOG aanvraag formulier in en betaalt voor de aanvraag €7,50. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail van Justis om de aanvraag te bevestigen met DigiD en betaling aan Justis. Bij goedkeuring van de aanvraag ontvangt je per post de VOG.

VOG Aanvragen | Online Verklaring Omtrent Gedrag